Ο Κιλιάν Εμπαπέ φημολογείται πως ενημέρωσε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας ότι θα είναι διαθέσιμος μόνο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των τρικολόρ.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν θα αγωνιστεί με Ισραήλ και Βέλγιο στο Nations League λόγω τραυματισμού, αλλά σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Σαντί Αουνά, είπε στους τρικολόρ ότι πρόθεσή του είναι να πάρει μέρος μόνο στα πιο σημαντικά παιχνίδια.
Διαβάστε επίσης...
Προτεραιότητά του είναι η κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» το 2025 και γι' αυτό και θέλει να αποφύγει κάθε τραυματισμό, που θα μπορούσε να του στερήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
#FFF |
Kylian Mbappé avait déjà prévenu lors du dernier rassemblement qu'il ne souhaitait pas prendre part à cette trêve internationale avec les Bleus
L’attaquant en parlait ouvertement et les Bleus étaient au courant.
Mbappé a fait du BO 2025 sa… pic.twitter.com/d8ZcD81jdG — Santi Aouna (@Santi_J_FM) October 12, 2024
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο